Thursday, March 1, 2012

My Handbeg - Part 2

kita continue cerita semalam ......

apa ada dalam handbeg eza ?
jeng ... jeng ... jeng ...
inilah menkadak yang tersembunyi
JOMMM ... kita tengok


okay ...
kita senaraikan satu-satu
1. Purse ... amboiii merah sangatlah cik eza ooiiiii
2. Tisu .... tak kisahlah walaupun gambar karton wokay
3. Purse syiling ... yang corak kotak-kotak tu
4. Purse warna hitam ... nak tahu apa di dalam TUNGGUUUU ....
5. Handset ... hanya boleh incoming, outgoing, send & received message aje.
Blackberry tak tahu button mana yang tertekan sebab bil internet lebih tinggi dari outgoing call.
so ... eza simpan dulu.
6. Tablet - besar sikit nak search internet, tak lah terjuih bijik bata nak membelik.
7. Pencil case ... yang ini asalnya anak eza punya,
tapi katanya tak muat nak isi barang stationary - entah apa yang banyak sangat, (hari tu eza check anak eza punya pencil case, mak ooiiii pen aje ada macam2 pen, glue, gunting semua dia sumbat).
8. Pass parking
9. Kunci kereta - purse kecil berwarna hijau yang gambar gajah tu (keychain ni kawan eza Hayatul yang beri) keychain untuk kunci K.
dan ...
satu lagi ....
10. Cermin mata ... ini tak ada dalam beg (gambar) sebab sampai jer office ini yang eza keluarkan dulu.




* next entri kita selongkar lagi